Tri dobra razloga da provedete Novu godinu u Beogradu

Svi oni koji žive već dugi niz godina u Beogradu ili su rođeni u Beogradu znaju da u ovom gradu ima toliko mesta za dobar provod, za uživanje, za edukaciju i slično. Većina Beograđana se i odlučuje da novu godinu upravo provede u ovom gradu. Međutim, ukoliko niste iz Beograda i u dilemi ste da li je Nova godina pravo vreme za posetu glavnom gradu Srbije, onda vam navodimo nekoliko razloga zašto se nećete pokajati ukoliko kao destinaciju izaberete ovaj neverovatni grad.

Beograd je u vreme praznika sasvim poseban

Neverovatna dekoracija celog grada je razlog zašto grad izgleda zadivljujuću u toku novogodišnjih i božićnih praznika. Ukoliko, pak i ne planirate da provedete period oko Nove godine u Beogradu, onda treba da znate da je Beograd ukrašen još od kraja oktobra i da imate vrmena i priliku da ga posetite i pre, ali i posle Nove godine. Rasveta i ukrasi koji se nalaze na ulicama Beograda zaista prave jednu posebnu magiju i stvaraju neverovatno raspoloženje svih ljudi. Dobro bi bilo da izaberete apartmane u Beogradu, odnosno u centru Beograda, kako biste svakodnevno uživali u ovim neverovatnim prizorima. Izbor apartmana u Beogradu je zaista veliki, tako da definitivno možete da birate u kojem delu grada, odnosno centra želite da iznajmite apartman. Veliku ponudu apartmana u Beogradu možete pogledati ovde.

Dobra stvar ukoliko izaberete apartmane u Beogradu u centru, to znači da svakodnevno možete da prolazite Trgom otvorenog srca. Tu možete pronaći različite suvenire, liciderska srca, tradicionalne slatkiše iz različitih zemalja ili ugrejati se uz kuvano vino. Magiju koju Beograd ima za vreme praznika osetićete na svakom koraku.

Mnoštvo manifestacija u vreme praznika

Pored Trga otvorenog srca, u centru Beograda, ali i šire postoje mnoge interesantne manifestacije. Na mnogim sajtovima, na zvaničnom sajtu grada Beograda, na sajtu Turističke organizacije grada Beograda i slično možete da pogledate razne vrste ponuda. Mnoge od tih manifestacija su potpuno besplatne. Naravno postoje i one za koje se ulaz plaća, ali to su uglavnom neke simbolične cifre, koje neće mnogo uticati na vaš budžet. Između ostalog to su koncerti, izložbe, svirke, predstave i slično. Ono što je još dobro napomenuti, to je da se u periodu oko Nove godine i za veče dočeka organizuju razni koncerti. Tada nastupaju najpoznatije srpske pevačke zvezde, koje prave spektakularnu atmosferu i doživljaj je zaista neverovatan.

Bogat program za decu

Ukoliko poželite da sa vašom decom dođete u Beograd za vreme praznika, onda ste definitivno napravili dobar izbor. Vašoj deca će biti oduševljena kada budu prolazila ulicama Beograda, jer postoji toliko mnogo novogodišnjih interesantnih ukrasa, sa kojima mogu da se slikaju i koji mogu da im i te kako privuku pažnju. Sa druge strane u Beogradu se u toku novogodišnjih praznika organizuje mnogo programa za decu. Da li su to određeni mini koncerti, mini predstave, različite vrste animacija i slično, svejedno je, jer bilo šta od ponuđenog može i te kako da zainteresuje vašu decu. Tako da je dobro izabrati Beograd baš iz tog razloga, jer ćete pored sadržaja za vas, imati i te kako šta da ponudite i vašoj deci. Jeidno o čemu morate da vodite računa kada idete sa decom to je izbor aprtmana u Beogradu. Trebalo bi da izaberete one apartmane u Beogradu koji će biti prilagođeni vašoj deci, ali i vama.

 

++

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *