Šta nudi TV servis

Danas se može reći  da skoro svako domaćinstvo poseduje bar jedan  televizor. Bio on veliki ili mali, Hd ili Ultra Hd, svaki  televizor služi za zabavu i informisanje putem gledanja vesti. Na televiziji se prikazuju razni sadržaji, koji mogu ispuniti očekivanja svih, odraslih i starijih pa tako i onih najmlađih. Koja god da su vaša interesovanja, danas postoji bezbroj kanala sa raličitim sadržajem koje možete gledati i pratiti svakodnevno.

Neki više vole sportske kanale i utakmice, neko kvizove, crtane filmove, akcione ili trilere,serije, domaće i strane td. Svakim danom  se povoećava broj sadržaja ali i kvalitet uređaja sa kojih pratimo taj sadržaj.

 

Nove mogućnosti televizora

 

Kako su naši roditelji, bake I deke bili “osuđeni” na gledanje 2-3 kanala, mi danas imamo mogućnost sa mnogo više opcija. Pored toga, mnoga domaćinstva imaju i više televizora kako bi svaki član zadovoljio svoje interesovanje i gledao sadržaj koji želi. Pored kanala. televizori novijeg tipa nude i druge razne mogućnosti.

Danas se može reći da je većina televizora “pametno” tako da se mogu koristiti i u druge svrhe, kao što je praćenje internet stranica, pregled društvenih mreža, pregled fotografija, pisanje mailova Itd.

Ono što je činjenica jeste da je televizor “vredan” radnik koji može biti aktivan po nekoliko sati bez prekida. Naravno,u zavisnosti od korišćenja zavisi njegova trajnost. Bez obzira na njegovu cenu ili marku, svaki televizor jednom u svom životnom veku doživi neki kvar. Tada je potrebno pronaći TV servis koji će vaš televizor vratiti u stanje pre kvara.

 

TV servis

 

Na našem tržištu postoje dosta firmi koje se bave uslugama popravki i zamena delova televizora. To su uglavnom ovlašćeni TV servisi. Ono što igra veliku ulogu prilikom odabira TV servisa jestu njegov garancija i kvalitet usluga, ali i trjanost na prostorima. TV servis služi kako bi uspešno otklonio greške, kvarove, i druge probleme koje se dešavaju televizorima, bilo da su oni plazma, LED ili LCD.

 

Veoma važna stvar prilikom odabira pravog TV servisa jeste i stručnost radnika. S obzirom na napredak tehnologije i pojave novijih modela i raličitih tipova televizora, svaki ima svoj način funkcionisanja, tako da je potrebno i znanje za njegovu popravku. Pojedini TV servisi rade na usavršavanju svojih radnika kroz razne obuke, seminare i druge edukacije u skladu sa pojavom novih uređaja, i tako osiguravaju svoj opstanak i mušterije.

 

Svaki TV servis pored toga što mora da priži kvalitet usluge, mora da poseduje i mogućnost nabavke originalnih TV delova, novih ili rezervnih, kako bi mogao da opskrbi potrebe svih televizora, a da bi oni nastavili da rade duži vremenski period. U suprotnom, TV servis koji koristi “lažne” delove, nudi loš kvalitet usluga daje sebi anti reklamu i na taj način smanjuje broj izvršenih usluga.

Isto tako, korišćenjem originalnih delova i kvalitetnom uslugom, svaki TV servis daje određenu garanciju na svoju uslugu i na taj način stvara poverenje kod potrošača. Važno je da se i nakon isteka garancije, mušterije mogu ponovo obratiti izabranom TV servisu s punim poverenjem.

 

Opcije TV servisa

 

Ukoliko je vaš televizor većih dimenzija, postoji mogućnost da TV servis dođe na vašu adresu i odnese televizor u svoju  radnju, a nakon popravke i vrati. U suprotnom, svoj TV možete sami odneti u izabrani TV servis na besplatnu dijagnostiku, a zatim sami doneti odluku o daljem procesu kada je u pitanu poravka vašeg TV-a.

 Prilikom davanja TV-a na servis, potrebno je da  popunite određeni formular koji će vam obezbediti garanciju kao i rok popravke. Cena servisa zavisi od kvara i potrebnih delova, ali je to raspon koji se kreće između 500 dinara za uslugu i 8500 dinara za nove delove. Za detaljnije informacije potrebno je da pozovete TV servis.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *