Kako se pripremiti za rođendansku zabavu

Rođenje deteta je najvažniji momenat u životu svakog roditelja, pa se samim tim svaki rođendan slavi, i rođendanske zabave su neizbežne.

Ako ste u gužvi i ako se bliži rođendan vašeg deteta, vi imate sve više obaveza na poslu i niste u stanju da pripremite zabavu na način koji želite, a restorani ili picerije nisu opcija kao mesto proslave, pravo rešenje za vas prestavlja ketering usluga. Oni su danas u svakom momentu dostupni sa raznim sadržajima, pa se ne ustručavajte da im se obratite.

Evo nekoliko stvari o kojima treba voditi računa kada je rođendan u pitanju.

Slane grickalice

Kako bi zabava mogla proteći bez slanih grickalica. Kako mališani od silnog uzbuđenja nemaju vremena da se posvete jelu za stolom, grickalice su dobrodošle, jer ih mogu i sa nogu jesti. Uz ketering, sve je jednostavnije. Oni će sigurno u ponudu uvrstiti i kanapee, bruskete i sitne male zalogaje, pa moguće i grisine, čipseve i ostale mnogobrojne grickalice. Nemojte brinuti da neće biti oduševljeni, jer vaš ketering usluga će se pobrinuti za sve.

Animacije

U poslednje vreme, animatori su neizostavljivi deo svake rođendanske zabave. Oni mogu biti u odelu omiljenog crtanog junaka vašeg deteta, ali i kao klovn koji će potpuno oduševiti sve mališane. Ako se setite njegovog crvenog nosa, mnoštvo boja, smeh je nezaobilazan. Deca će sigurno biti presrećna. Od skoro, vrlo popularna opcija na svakom dečijem rođendanu jeste crtanje po licu. Mogu nacrtati lik spajdermena ili supermena, ali i paukove mreže, pa će izgledati poprilično šašavo i tako izmamiti osmehe svih prisutnih.

Kolačići

Ako ste se odlučili za ketering, nemojte brinuti da kolačići neće biti preukusni, ali i da neće tako dobro izgledati. Oni će se sigurno potruditi da raznim oblicima privuku mališane, jer ketering usluge su po tome i prepoznatljive. Mafini su uvek dobrodošli, ali i kolačići u obliku raznih životinja i drugih interesantnih oblika.

Muzika i baloni

Verujem da čim pomislite na rođendan i zabavu, prvo vam pada na pamet rođendanka pesma, i to bez sumnje čuvena ‘Divan dan’. Ona je svakako omiljena dečija pesmica, i bez sumnje svi mališani će je znati otpevati od početka do kraja. Ketering usluga je zadužena za svaki segment, pa tako i za balone, koje deca prosto obožavaju. Baloni mogu biti raznih oblika, ali i šara, kako bi deci bili što interesantniji. Za sve što ne stignete sami da pripremite, obratite se ketering usluzi i oni će u tom momentu smisliti i osmisliti sve što je potrebno.

Torta

Jedno je sigurno, rođendan bez rođendanske torte nije rođendan. Zato obavezno vodite računa o izboru kako ukusa torte, tako i izgleda. Jer kod mališana izgled je ipak presudan. Oni se redovno utrkuju čija će torta biti originalnija. Ako je vi ne pripremate, već ste se obratili ketering usluzi, ne sumnjajte da je to pun pogodak. Samo im recite šta vaše dete voli, i bez sumnje pogodiće pravog crtanog junaka, a i ukus će biti provereno dobar. Samo još da stavite svećice i zajedno sa detetom ih oduvate.

Bez sumnje ketering je odlično rešenje kada nemate vremena da se sami posvetite pripremi zabave.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *