Uredan i  sređen dom u svakom trenutku!

Želite u uredan i čist dom u svakom trenutku, a nije baš da imate mnogo vremena za ciscenje i odrzavanje objekata?

E pa mi imamo nekoliko trikova za vas koji će vam pomoći  da u svakom momentu vaš dom bude sređen, čak i kada vam nenajavljeni gosti banu na vrata.

Saveti koje smo vam pripremali oduzimaju vam svega po nekoliko minuta, a ako se svakog budete pridržavali barem nekoliko puta nedeljno, sebi ćete znatno olakšati posao.

U kući se izuvajte!

Ne bi trebalo da se šetate po kući obuveni. Tako bi trebalo i da kažete svojim gostima. Ne samo da će na ovaj način vaš dom biti duže čist, već i ako imate malu decu, zaštitićete ih od raznih bakterija i parazita koji se na obući mogu naći.

Ako vam je neprijatno da goste opominjete za izuvanje, onda možete okačiti u hodniku znak da je izuvanje obavezno.

Redovno namestite krevet!

Neka vam postane navika redovno nameštanje kreveta nakon ustajanja. Bilo bi lepo da to praktikuju i ostali ukućani, a ako se obo pravilo ustali, vaš dom će postati uredniji, čak i kada ostatak kuće nije baš besprekorno čist.

Prebrišite kadu i tuš kabinu!

Neka u vašem domu postane pravilo brisanje kade i tuš kabine nakon tuširanja. Tako ćete izbeći naslafe kamenca i mrlja na staklu od tuš kabine, a kupatilo će izgledati urednije. Da biste ukućane na ovo pravilo redovno podsećali, možete magičnu krpu ostaviti u blizini kade ili tuš kabine.

Isto bi trebalo da radite i sa lavaboom. Ako budete svakoga dana brisali lavabo, naslage od paste za zube i kamenca se neće nagomilavati. Čak ne morate da koristite krpe, već će vam vlažne maramice poslužiti, a ovaj posao vam dnevno neće oduzeti više od jednog minuta.

Redovno brisanje kuhinje!

Mnoge dame ne vole da peru sudove. Ako ste jedna od njih, ipak se potrudite i svako veče sređujte kuhinju. Pre odlaska na spavanje čiste sudove iz mašine izvadite, prljave operite, a radnu površinu prebrišite.

Kada pripremate hranu, možete prazni hod iskoristiti tako što ćete prebrisati radnu površinj. Tako će kuhinja uvek biti čista za novi dan, a čak i ako vam se na vratima pojave nenajavljeni gosti, nećete morati da brinete da li je hrpa neopranoh sudova ostala u sudoperi.

 

Odeću odmah složite!

Da li i vi imate u svojoj sobi stolicu ili fotelju ba koju bacate stvari tokom radne nedelje? A tek onu opranu i osušenu odeću. Kada se odeća odmah slaže i odlaže prostorija će biti urednija, a manje posla ćete imati vikendom.

Obavezno provetravajte prostor!

Jednom ili bar dva puta nedeljno provetravajte prostor u vreme hladnijih dana. Na taj način će vazduh u vašoj kući biti zdraviji, a stvari će mirisati na svežinu. Ali šta kada nemate dovoljno vremena za čišćenje i održavanje objekata?

E za sve zaposlene koji tokom sedmice nemaju mnogo vremena za čiščenje, a vikend žele da provedu sa porodicom i prijateljima, mi imamo rešenje. Agencija za čišćenje prostora odlična je prilika za sve koji žele da im dom ponovo blista. Dovoljno je da na vreme pozovete i zakažete svoj termin i naši zaposleni će se pojaviti na vašem pragu. Čišćenje i održavanje objekata posao o kojem mi brinemo, pozovite nas. Brzo i lako do čistijeg i lepšeg doma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *