Šta kupiti devojci za rođendan?

Večita problematika – šta pokloniti devojci, a da ponovo ne omašite. Istovremeno i jedan od stereotipa, ali činjenica je da ovo ne gledamo samo na filmovima, već osećamo na svojoj koži.

Pomislite samo šta ste sve kupili svojim devojkama, a niste nikada videli da one to koriste ili nose, to je znak da ste debelo pogrešili i da vam je momentalo potrebna pomoć pri biranju poklona, neki parovi su prevazišli takve situacije te daju novac jedno drugome da sami kupe ono što im je potrebno, ali naše mišljenje je da se tu gubi sva draž iznenađenja i oduševljenja, jer se niste sami potrudili da pronađete svojoj lepšoj polovini, nešto što će obožavati. Devojke su nekako kreativnije po tom pitanju, pamte neke interesantne detalje, zato i bolje biraju poklone, koji nisu uvek kupka, šampon ili dezodornas/parfem, ali da ne govorimo u svačije ime – čast izuzecima.

Kada poklonite devojci gel za tuširanje ili parfem, to je kao da joj poručujete je ne poznajete dovoljno. Naravno da devojke vole kozmetiku i sve što ide uz to, ali za svoj divan dan, one žele da dobiju zanimljive poklone, nešto što nije svakodnevno. Eventualno, ukoliko znate da devojka baš želi određeni parfem ili nešto od kozmetike što sebi neko vreme ne može da priušti, onda bi takav poklon bio dobar izbor.  Zato smo mi hteli da se pozabavimo temom šta kupiti devojci za rođendan i na taj način vam možda pomognemo. Ove predloge možete iskoristiti i kada su u pitanju pokloni za Novu godinu, Dan zaljubljenih, 8. mart, godišnjicu… 

Top pokloni za vašu lepšu polovinu

Zaboravite na kupke i parfeme to smo već napomenuli i počnite da se prisećate šta vaša lepša polovina voli –  koju vrstu muzike, kakve filmove i knjige, da li ima neki hobi, šta je volela da radi u detinjstvu…

  1. Prva ideja za poklon može biti knjiga omiljenog autora ili omiljeni žanr knjige, a u knjiži neka bude karta za bioskop, naravno film takođe treba biti onog žanra koji ona voli, trenutno vlada zapanjujuća popularnost Marvelovih i DC filmova, tako da ukoliko je fan ovakvih filmova, to je pun pogodak  za rođendanski poklon.
  2. Druga ideja je takođe interesantna sa jakom, simboličnom porukom, a to je ogrlica ili lančić sa njenim imenom. Pored toga što je prelep komad nakita, nešto što svaka devojka voli da se ne lažemo, bilo da su ogrlice, prstenja, minđuše…nema devojke koja se ne zaljubi u neki komad nakita. A, ogrlica sa imenom  je sve to plus činjenica da na taj način pokazujete da ste jedinstveni i da volite njenu ličnost, njeno ponašanje i stav što ide simbolično uz njeno ime. Neke radnje nude mogućnost biranja oblika slova, popularna su pisana, kitnjasta slova najčešće latinična. A u poslednje vreme ogrlice sa imenom postaju sve više must – have.
  3. Treća ideja tiče se modnih dodataka – torba/tašna, sa torbom ne možete pogrešiti, torbi i tašni nikad dosta. Ali, bitno je da proučite njen stil, da se setite za kakve stvari je govorila da joj se dopadaju, sve to uporedite sa nečim što već ima kako biste dobili pravu sliku.
  4. I poslednja ideja, što ne znači da je najmanja bitna, jesu karmini. Tačno je da je karmin nešto što će devojka sama sebi kupiti, ali konsultujte se po  drogerijama i parfimerijama, obratite pažnju na veće i poznatije marke, koje možda ona neće kupiti, jer je skuplje, ali ako je ljubitelj karmina i šminke, brendiran karmin je savršen poklon.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *