Naočare za sunce kao nezaobilazan modni dodatak

Naočare za sunce predstavljaju neizostavan aksesoar kako kod žena, tako i kod muškaraca. Ali naočare za sunce ne koristite samo da bi upotpunili vaš outlet. Prvobitna funkcija mnogih naočara za sunce jeste zaštita očiju od štetnog UV zračenja, što govori naziv jednog od najpopularnijeg brenda na celom svetu- “Ray Ban”.

Kada planirate da kupujete naočare za sunce, gledajte da ih kupujete na proverenim mestima jer je opasnije nositi loše naočare za sunce nego uopšte ih ne nositi. Kvalitet stakla je nešto na šta morate da obratite pažnju jer zdravlje vaših očiju neme cenu. Zato kupujte samo u proverenim optičarskim radnjama, nemojte kupovati jeftine kopije koje vam mogu napraviti više štete nego koristi. Naravno uvek možete vašim očima pružiti najbolju i najkvalitetniju zaštitu a opet da pratite najnovije trendove.

Načare za sunce kao neizostavan detalj muške mode

Bilo da se radi o poslovnom odevanju ili nekoj opuštenoj, sportskoj varijanti muške naočare za sunce daju poseban pečat bilo kojoj odevnoj kombinaciji. Uvek birajte modele prema vašem obliku lica, ali nikada nemojte za zaboravite da kupujete samo kvalitetnije naočare za sunce jer ćete na taj način pored dobrog izgleda pružiti sebi adekvatnu zaštitu. Postoje različiti modeli naočara koji su prilagođeni različitim oblicima lica. Ukoliko imate izdužen ili duguljasti oblik lica najbolje je da pogledate naočare koje imaju veći okvir i koje su šire.

Ako imate kockasti oblik lica, najbolji izbor su avijatičarke koje su i najpopularnije. Ukoliko imate okrugli oblik lica nabolje će vam pristajati naočare za sunce pravougaonastog oblika i jasnih linija. Pravi ste srećnik ukoliko imate ovalni oblik lica jer bilo koji model naočara da izberete savršeno će vam odgovarati. Za koji god model naočara za sunce da se opredelite uvek ćete sa njima dobiti poseban izgled i upotpuniti svoj stajling. Mada, ako ne možete sami da dolučite koje vam naočare najbolje stoje savetujemo da posetite Show Room optike u Beogradu čiji stručnjaci će vam pomoći u izboru.

Saznajte više o modelima prema obliku glave ovde.

Ženska moda: naočare za sunce

Sa prvim sunčevim zracima obavezno dolazi i nošenje omiljenog dodatka, u pitanju su ženske naočare za sunce. Iako postoji pregršt modela, na svakom koraku možete da čujete kako se pripadnice lepšeg pola žale da ne mogu da pronađu model naočara koji im odgovara. To je zabluda, kada je u pitanju izgled okvira obično gledajte da kupite onaj koji je suprotan izgledu vašeg lica. Posebno obratite pažnju prilikom izbora stakla za naočare, postoje različiti materijali u ponudi od stakla, preko lagane plastike sa propisanim kvalitetom.

Najviše su ugrožene osobe sa svetlijim očima, tako da bi one trebalo da obrate posebnu pažnju kada je u pitanju izbor stakala. Naočare za sunce treba birati u skladu sa vašim vidom, gledati koje je godišnje doba u pitanju i UV zaštitom. Najbolji izbor predstavljaju one naočare za sunce koje propuštaju što mane UV zračenja. Odaberite tamnija stakla jer ćete uz pomoć njih uživati na suncu a vašim očima pružiti perfektnu zaštitu, a opet ćete izgledati glamurozno, šik i biti u trendu.

Neprikosnoven brend među naočarima za sunce- “Ray Ban”

Naočare za sunce Ray Ban predstavljaju brend koji je planetarno popularan i prepoznatljiv. Ili kako još svi vole da ih zovu “ avijatičarke”. Prvi model ovih naočara pojavio se još davne 1937.godine, i prvenstvena namena im je bila da zaštite pilote i njihov vid. Vremenom je ovaj dizajn naočara posato popularan ne samo među pilotima i pripadnicima vojske, već i među ostale ljude. Zbog svog specifičnog dizajna naočare za sunce Ray Ban i dan danas se proizvode i uvek predstavljaju broj jedan kada je u pitanju izbor naočara. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *