povecanje grudi

Kako sve možete povećeati grudi bez operacije

Da li je moguće povećati grudi bez operacije i bez silikona? Verovatno se svaka druga žena to zapitala. Dakle, svi bismo mi želele da nam je priroda podaraila lepe grudi, lepo oblikovane, neko bi voleo da mu je priroda poklonila velike grudi, a neko bi voleo možda manje ali čvršće. To smo mi žene, retko kada smo zadovoljne. A i sve da smo zadvoljne grudima, sigurno da postoji još nekoliko drugih stvari kojima baš i nismo u potpunosti zadovoljne. Međutim, ne treba da se fokusirate na stvari kojima niste zadovoljni već treba da se fokusirate na one dobre vaše strane. Ako ipak želite da povećate grudi i to želite da uradite bez bilo kakvih hiruških zahvata,onda postoji nekoliko načina na koji to možete da uradite:

Papaje, mleko i soja za povećanje grudi

Postoje istraživanja koja su dokazala da papaja i mleko utiče na uvećanje grudi. Tačnije konzumiranje papaje i mleka, te kombinacije. U principu, sasvim je logično da mleko može pozitivno da utiče, zato što je mleko praktično pravi izvor estrogena. Zašto baš papaja? Zato što takođe pojedina istraživanja pokazuju papaja pomaže da se podstakne proizvodnja mleka. Tako da nije na odmet da probate i ovu kombinaciju. Takođe i soja je jako dobra ako ste zainteresovani za povećanje grudi.

Samostalna masaža grudi

U različitim salonima rade masažu grudi zarad njihovog povećanja. Prilikom masaže koriste se i različite kreme za povećanje grudi. Treba naravno da vidite šta vama odgovara. Mnoge masaže možete da radite i sami kod kuće. Zatim, treba da počnete da primenjujete i masažu uz pomoć vode. To je vrlo jednostavno i možete da je primenjujete svakog dana, odnoso svake večeri ili jutra kada se tuširate, a to sve zavisi od vaše rutine. Kako se to radi? Pa jednostavno – smenjivanjem tople i hladne vode možete uticati na cirkulaciju i samim tim, vaše grudi će biti čvršće. Naravno da nakon te masaže treba da koristite i neku kremu za grudi neki losion koji za cilj ima povećanje grudi, jednostavno zbog boljeg efekta.

Profesionalna masaža grudi

Kada radite profesionalnu masažu grudi, to znači da treba pre svega da se odlučite za neki dobar salon, koji se inače time bave i koji u tome imaju iskustva. U tim profesionalnim salonima zaista imaju odlične kreme za povećanje grudi, a u kombinaciji sa odličnom masažom rezultat će biti izvrstan. Sve je stvar znanja i iskustva. Zato što vi možete da imate odličnu kremu za povećanje grudi i možete da pokušate da sami sebi masirate grudi, ali to možda neće dati odlične rezultate, ukoliko vi ne znate pravilnu tehniku. Tako da, ukoliko niste sigurni u svoja znanja i svoje veštine, onda treba da se uputite u neki salon koji se time profesionalno bavi.

Povećajte grudi pomoću čajeva

Grudi je moguće povećati i uz pomoć čajeva. Najbolje bi bilo da pijete čaj od čička, čak od kamelije, čaj od kima. To su samo neki čajevi kojima možete uticati na povećanje grudi. Postoje i mnogi drugi čajevi, ali treba ih ispitati. To su čajevi od određenih biljaka koje ne nastaju u našoj zemlji, pa treba biti oprezan, jer ne treba da pijete neproverene čajeve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *