Kako euro palete iskoristiti za dekoraciju?

Ako želite da iskoristite euro palete kao dekoraciju, odlična prilika jeste venčanje. Osim što može da bude izazovno osmisliti i kreirati dekorativne zidove za vaš svadbeni dan, sigurno je da ćete uštedeti novca.

S obzirom na to da danas parovi teže da bar malo uštede tokom pripremanja venčanja i žele sami da se bave dekoracijom, ne čudi što se danas sve više traže euro palete za dekoraciju. Čudne ili kreativne ideje za ukrašavanje restorana i prostora za venčanje lako se mogu realizovati, a sigurni smo i da ćete razveseliti svoje goste.

Cvetni zidovi od paleta

Ako želite da zadivite svoje goste i da nešto baš kreativno postavite u okviru prostora gde ćete se venčati, onda je cvetni zid pravo rešenje. Ovi zidovi su danas postali veoma popularni načini za ukrašavanje prostora, a veoma je jednostavno paletu pokriti cvećem. Svako ko ovaj zid prvi put vidi sigurno će se oduševiti. 

Svakako, da biste ovaj zid napravili neophodna vam je i dodatna oprema, tačnije vrtlarska žica i rukavice kako biste zaštitili ruke. Sve zavisi kakav zid želite i da li imate više prostora za njega, palete možete postaviti ili na pod ili pored stola. Svakako osigrajte se dovoljnom količinom cveća, jer što više cveća, to će efekat biti jači.

Raspored aktivnosti tokom svadbenog dana

Palete mogu da posluže i kao tabla na kojoj će stajati sve aktivnosti koje vas čekaju na dan svadbe. Ovakva tabla će vam sigurno poslužiti kako biste sa što manje stresa svoju svadbu proslavili, a gosti će u svakom trenutku imati uvid šta sledi. 

Na ovaj način ćete lako organizovati svoje venčanje i uvek ćete imati predstavu šta dalje treba da se radi, a i sami gosti će se upravljati prema navedenom redosledu. Ovakav način organizacie venčanja pogodan je za veća slavlja, jer će se tako gosti lepo organizovati i niko neće ostati neobavešten.

Postoji nekoliko načina kako možete da ukrasite euro paletu koja će poslužiti kao oglasna tabla. Možete je prefarbati u neku jarku boju, dodati razne trake i sike, ali možete ubaciti i lampice koje će privući pažnju gostiju.

Viseće cveće u pozadini!

Osim cvtnog zida, možete ukrasiti prostor za venčanje tako što ćete dodati i viseće cveće. Sigurno će se gosti oduševiti, a umesto saksija možete da iskoristitie tegle ili korpe u kojima će cveće da stoji. Euro palete postavite po dužini i povežite ih u niz ukoliko želite da bude više visećeg cveća u jednom delu prostorije.

Ako želite nekoliko paleta zajedno da stoje, onda je najbolje da ih bušilicom učvrstite, a saksije sa cvećem ako kačite dodatno osigurajte. Ukoliko se odlučite da cveće bude u teglama ili korpama, čvrsto ih vežite kako biste bili sigurni da sve kako treba stoji. Ako zaista želite da ukrasite prostor cvećem, onda je ovo odličan način da uradite, jer su euro palete veoma povoljne, a vrlo praktične. I da, pazite na ravnomerno uklapanje, a ako vam se neka pozadina ne sviđa, eto prilike da je prekrijete cvećem i dodatno ukrasite čitav prostor.

Malo kreativnosti i od običnih starih euro paleta možete napraviti predivna dekorativna rešenja koja će sve oduševiti. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *