Dostava hrane – za tili čas u bilo kom delu grada

Ubrzan tempo života doprineo je da sve manje vremena provodimo u kuhinji. Dame used brjnih svakodnevnih radnih obaveza često ne stižu da kuvaju, a neke čak ni ne pokušavaju da se organizuju kako bi nešto u svojoj kuhinji spremile. Da li je za to kriv novi način poslovanja i novo radno vreme koje nam oduzima skoro čitav dan? Mnogi bi potvrdno odgovorili, jer evropsko radno vreme od 9 časova do 17h praktično ne ostavlja mnogo prostora za dodatne aktivnosti. Međutim, super mama se ne predaje. Uspešna poslovna žena u toku radnog vremena veoma lako iskombinuje svoje obaveze kod kuće, pa često je i večera sveže pripremljena, a svi ukućani srećni i zadovoljni.

Međutim, većina pripadnica lepšeg pola voli sebi da ugodi, pa umesto što sprema večeru, okrene jedan telefon i na adresu joj pristigne večera taman po želji. Mnogi restorani u svojim ponudama imaju mogućnost da za određenu količinu hrane bude, bez obzira koji je deo grada u pitanju, besplatna dostava, Vračar, Stari grad, Vidikovac nije važno, na vašu adresu stići će lepo upakovana i sveže pripremljena hrana.

Bez obriza da li je u pitanju roštilj, kineska hrana ili pica, trebalo bi da se raspitate kolika je cena dostave i da li određeni deo grada podrazumeva besplatno donošenje hrane. Tako recimo dostava Vračar ili Voždovac može biti besplatna, ali ukoliko želite da vam hrana stigne u Zemun, moraćete da doplatite. Bolje se na vreme raspitajte šta ulazi u cenu da vas na vratima ne bi sačekalo neprijatno iznenađenje.

Ukusi su različiti…

Ako ste od onih koji praktikuju da vikendom pripremaju nedeljeni ručak, a želite da obradujete porodicu nečim posebnim, onda biste mogli da iskombinujete domaće pripremljeno jelo uz dodatak poručene hrane. Naime, ako ste rešili da svoje ukućene iznenadite, pripremite im obiljeni dezert i predjelo od svežeg povrća, a glavno jelo možete brzo i jednostavno da poručite i dostava Vračar, Novi Beograd, Zvezdara za tili čas je na vašem pragu. Pitanje je samo čime želite da obradujete najmilije.

Kod nas je opštepoznato da su ukusu različiti i da o njima ne treba raspravljati, zato odaberite ono što vaši ukućani najviše vole. Ukoliko pripremate svečani ručak, a nemate mnogo vremena na raspolaganju, sigurni smo da će vam dobro doći pomoć sa strane. Dovoljno je da izaberete ukusno jelo iz ponude i na vašu adresu stiže sve što poželite. Slani ili slatki ketering nije važno, dovoljno je da se dogovorite sa ukućanima i jedan poziv rešava sve. Takođe, dostava je rešenje mnogih problema. Ne morate ni da razmišljate da li ćete  uspeti da pokupite hranu na vreme, jer o tome drugi razmišljaju. Dovoljno je da budete kod kuće, a na vratima će vas sačekati potpuno aranžiran ketering.

Ako niste navikli da vam drugi pomažu oko spremanja hrane, nemojte da robujete predrasudama. Dostava je tu da vam pomogne i olakša brojne dnevne poslovne i privatne obaveze, zato nemojte tek tako da odbijate ponuđunu pomoć. Izdvojite vreme da se družite sa prijateljima i porodicom, a drugi neka razmišljaju o pripremanju hrane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *