Top 10 prilika za poklanjanje crvenih ruža

Posted by

Crvene ruže, kao simbol ljubavi i romantike, oduvek su bile poklon broj jedan. Dovoljan je samo trenutak da pomislite na sve poklone koje ste videli u životu i razumećete zašto se one smatraju najčešće datim poklonom svih vremena.

Ako i dalje sumnjate u to, predstavljamo vam mnoge razloge za poklanjanje cveća, pa možete reći da su one zaista “univerzalni poklon.”

Deset prilika kada treba da poklonite crvene ruže

1. Dan zaljubljenih

Šta bi Dan zaljubljenih bio bez čokolade i buketa ruža? Zapravo, kad pomislite na Dan zaljubljenih, pomislite na slatkiše i crvene ruže. Postoje li bolji pokloni za nju na Dan zaljubljenih? Možda verenički prsten, ali on nije toliko čest kao ruže.

2. 8.mart

Cveće je oduvek bilo tradicionalni poklon za 8.mart, tako da bi Dan žena bez njega zaista bio promašaj. Za tu priliku, vašoj dragoj možete pokloniti ruže u kutiji.

3. Njen rođendan

Sve vrste cveća su prihvatljive za njen dan, ali crvene ruže su te koje simbolišu ljubav. Ovaj dan je poseban, pa i pokloni za nju treba da budu posebni. Odaberite mini ruže ili crvene ruže u kutiji.

4. Cveće za izvinjenje

Jedan od najboljih načina za izvinjenje je preko cveća. Kada uz veliki buket ruža kažete da vam je žao, osoba koju ste povredili videće da ste se dodatno potrudili, pa ćete imati veću šansu da vam bude oprošteno.

5. Želje za brzo ozdravljenje

Prekrasni cvetni aranžmani od ruža su najlepši poklon uz želje za brzo ozdravljenje, zbog njihove svetle i sunčane prirode.

6. Rođenje deteta

Ništa nije lepše od rođenja bebe. Cveće, kao znak ljubavi i života, uvek su savršeni pokloni za žene kada stigne najnoviji član porodice. Za ovu priliku idealne su mini ruže Ili interesantni cvetni aranžman u obliku mede sa ružama.

7. Prvi sastanak

Možda je ovo tradicija koja polako nestaje, ali još uvek postoji nada, jer u poslednje vreme sve više mladića naručuje crvene ruže samo iz ovog razloga.

8. Matura

U poslednje vreme i kod nas se pojavio trend da se za maturu poklanja cvet za ruku. Ali uvek možete biti tradicionalni, i svojoj pratilji pokloniti crvenu ružu sa dekoracijom ili manji cvetni aranžman sa crvenom ružom.

9. Godišnjice

Ako muškarac zaboravi godišnjicu, potrebno je više od cveća da ispravi stvari! Poklon broj jedan za godišnjice, od prve do pedeset prve, je cveće. Za ovu priliku možete odabrati aranžman u obliku srca ili cvetni aranžman sa pićem.

10. Tek onako

Vaša draga zaslužuje da se oseća poštovano i da uživa u cveću bilo kog dana u nedelji, mesecu, godini. Zato joj s vremena na vreme poklonite lep buket ruža. Biće vam zahvalna.

Ako ste ikada u dilemi koji su pravi pokloni za žene, uvek možete odabrati crvene ruže i sigurno nećete pogrešiti. Cveće je univerzalni jezik ljubavi, tako da ne postoji pogrešna prilika za poklanjanje cveća. Na vama je samo da iz široke ponude cvećare Dunjin cvet odaberete da li će to biti jedan cvet, buket, cvetni aranžman u korpi, mini ruže ili ruže u kutiji.