Visa Gold kreditna kartica u ponudi Addiko bank

U ponudi Addiko banke, u sklopu jednog od prestižnijih paketa tekućih računa, Addiko Galaxy, nalazi se Visa Gold kreditna kartica, poznata i priznata širom sveta. Vrhunska kartica u vrhunskoj ponudi, omogućava praktično sve što ovim načinom plaćanja robe i usluga može da se zamisli.

Visa Gold kartica Addiko banke prihvaćena je u celom svetu, na više od 24 miliona lokacija, garantuje hotelske rezervacije, koristi se bez kamate, u slučaju izmirivanja celokupnog duga, omogućava popuste u zemlji i inostranstvu (hoteli, rent-a-car Avis i Hertz, restorani, moda i slično). UNIQA besplatno putno osiguranje, uključujući osiguranje od krađe kartica i krađe podataka sa platne kartice. Usluge Međunarodnog VISA centra i Međunarodne VISA službe za medicinsku i pravnu pomoć tokom boravka u inostranstvu (obezbeđuje prijavu izgubljene ili ukradene kartice, hitnu zamenu kartice i hitnu isplatu gotovine u slučaju gubitka ili krađe kartice, pravnu i medicinsku pomoć, a operateri VISA centra su na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini). Opremljena je čip tehnologijom, koja nudi visok nivo zaštite informacija i mogućnost zloupotreba svodi na minimum. Limiti potrošnje, koje banka odobrava, su vrlo visoki.

Nominalna kamatna stopa na godišnjem nivou je u visini šestomesečnog Belibora uvećanog za 14 odsto od iskorišćenog dela limita. Valuta je RSD. U ponudi je i model kartice uz garantni depozit, čija visina mora biti 110 odsto od iznosa limita.

Korisnik kartice bira da li će izmiriti minimalni iznos za plaćanje, a na preostali dug plaćati kamatu (revolving) ili  će izmiriti kompletan dug za prethodni mesec u kom slučaju kamata neće biti obračunata (charge).

Visa Gold nudi popuste prilikom kupovine robe i usluga u zemlji i inostranstvu, u više od 20 trgovačkih mesta u zemlji i više od 20.000 u inostranstvu.

UNIQUA putno osiguranje, deo paketa Visa Gold, podrazumeva pokriće od 30.000 evra, u trajanju od ukupno 90 dana, za period od 12 meseci. Osiguranjem su pokriveni i članovi najuže porodice korisnika koji putuju sa korisnikom.

Limiti dnevne potrošnje sa Visa Gold kartice se kreću od 80.000 dinara na bankomatima za Standard, do 400.000 za VIP verziju. Četvorodnevni limit je 240.000 dinara, odnosno 1.200.000 dinara. Ukoliko koriste i bankomate i plaćaju preko POS uređaja, u okviru Standarda se dnevno može potrošiti 1.000.000 dinara, dok VIP omogućava dnevni promet do 5.000.000 dinara. Četvorodnevno, to može da iznost 2.000.000 dinara, odnosno 10.000.000 dinara.

Primera radi, ukoliko je limit ograničen na 100.000 dinara, ugovorena otplata čija je rata 5 odsto od limita, period plaćanja je 24 meseca, nominalna kamatna stopa 17,62 odsto, efektivna 31,60 odsto, a klijent na kraju perioda na ime glavnice, kamate i troškova, plaća 131.731,64 dinara.

 Varijabilna nominalna kamatna stopa se dobija sabiranjem referentne kamatne stope šestomesečnog BELIBOR-a, na dan 15.12.2016. godine koji je iznosio 3,62 odsto i 14 odsto fiksnog ugovorenog elementa kamatne stope. Usklađivanje sa promenama 6M BELIBOR-a obavlja se polugodišnje.

Jedini troškovi koje imate pri vađenju kartice su mesečna članarina od 480 dinara, menica od 50 dinara i izveštaj Kreditnog biroa od 246 dinara.

Za odobravanje kredita potrebni su važeća lična karta, zahtev koji se popunnjava u banci i dokaz o primanjima. Za zaposlene, to je potvrda o zaposlenju i administrativna zabrana, a za penzionere penzioni čekovi za poslednja 3 kalendarska meseca.

Addiko Galaxy paket, pored ove kartice, sadrži sve usluge Addiko bank tekućih računa, a jedinstven je po tome što nudi i rentnu štednju sa povoljnom kamatnom stopom, Addiko Cosmos kursnu listu i popuste za kupovinu roba i usluga u zemlji. Njegovo održavanje mesečno košta 400 dinara.

Pored Galaxy paketa, u ponudi Addiko bank su i osnovni tekući račun, Addiko Strart paket, Addiko Nova, Addiko Supernova i Addiko Cosmos.

Za više informacija, zainteresovani mogu da pozovu Addiko kontakt centar na besplatan broj telefona 0800 303 303, svakog radnog dana od 08 do 19 časova i subotom od 09 do 14 časova i da zakažu sastanak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *