Sve prednosti iznajmljivanja apartmana u Beogradu

Sa iznajmljivanjem apartmana u Beogradu kao privatnog smeštaja počelo se samo par godina unazad. Danas je ovaj vid iznajmljivanja postao veoma popularan. Postoji nekoliko veoma razvijenih internet stranica i agencija preko kojih je moguće pronaći odgovarajuće apartmane u Beogradu i kratkoročno ih iznajmiti. Postavlja se pitanje koje prednosti ima iznajmljivanje apartmana u odnosu na druge vidove smeštaja.

Pristupačne cene apartmana u Beogradu

Iznajmljivanje apartmana u Beogradu veoma je pristupačno. Vrlo često je pristupačnije čak i od iznajmljivanja privatnih soba u hostelima. Cene iznajmljivanja apartmana u glavnom gradu Srbije variraju najviše u zavisnosti od njihove kvadrature, ali i od opremljenosti. Manji apartmani poput garsonjera i jednosobnih stanova dostupni su po cenama od 25 do nekih 40 evra za jedno noćenje.

Za nešto veće apartmane dvosobne, trosobne ili četvorosobne potrebno je izdvojiti nešto više novca. Njihove cene se kreću od 45, 50 pa sve do 100-tinjak evra kada su u pitanju izuzetno veliki i luksuzni apartmani. Ukoliko Beograd ne posećujete sami, već zajedno sa porodicom ili prijateljima čak i iznajmljivanje ovako velikih apartmana biva jeftinije od smeštaja u većini hotela i hostela.

Ugodan boravak koji garantuje privatnost

Kada odlazimo na putovanja, bilo da su ona poslovne ili neke druge prirode, određena doza privatnosti je jedna od stvari koje svakako želimo. Ukoliko smeštaj tražimo po hostelima tu dozu privatnosti teško da ćemo naći čak i kada iznajmimo privatnu sobu. Naime, hostelski zidovi većinom su tanki, što znači da komšijski glasovi lako dopreju do nas i obrnuto. Čak i u hotelima zidovi znaju biti tanki, a i kada nisu nikada ne znate kada Vam neko od hotelskog osoblja može zakucati na vrata. Iznajmljivanje apartmana nešto je drugačije. Nakon što dobijete ključ apartmana, Vaša privatnost je garantovana sve do momenta odlaska iz njega.

Ne samo što nam apartmani garantuju privatnost, oni nam garanduju i nešto ugodniji boravak. Apartmani Beograd odlično su opremljeni. Većina njih je odlično opremljena, te pored kreveta, postelje i kupatila, sadrži i televizijske prijemnike, internet, klimu (čiji se značaj posebno uviđa tokom vrelih letnjih meseci), kuhinjski nameštaj i neophodne aparate. Nakon buđenja, bez obzira o kom satu (ili delu dana) je reč, u ovim apartmanima nikada ne kasnite na jutarnju kafu i doručak.

Širok izbor apartmana u Beogradu

Kada je reč o ponudi apartmana u našoj prestonici, ona je izuzetno široka. Postoji nekoliko internet stranica putem kojih ih je moguće iznajmiti. Na tim stranicama nude se apartmani različitih veličina (od garsonjera do velikih trosobnih i četvorosobnih stanova). Ponuda obuhvata apartmane na raznovrsnim popularnim beogradskim lokacijama – Vračar, Dorćol, Zeleni venac, Novi Beograd, te nam omogućava da se mi ne prilagođavamo njihovim lokacijama, već jednostavno možemo izabrati onu lokaciju koja najbolje odgovara našim potrebama.

Cene lokacija većinom variraju u zavisnosti od veličine apartmana i njihove opremljenosti. Logično, veće i bolje opremljene apartmane prate i nešto više cene. Ukoliko ste prinuđeni da bolje obratite pažnju na stanje u Vašem novčaniku, svakako da će se u okviru ove široke ponude apartmana Beograd pronaći i jedan koji će se uklopiti u budžet kojim raspolažete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *