Šta sve nude kozmetički saloni

Život savremene žene prepun je stresnih situacija, a da bi ostale lepe i negovane odlaze u kozmetičke salone. Kozmetički saloni su mesto gde treba da se osećamo prijatno i da se relaksiramo, ponuda usluga u istim danas je velika, a šta se to može naći tamo, pogledajte…

Manikir i pedikir

Mnogi bi rekli da se ovi tretmani mogu raditi i od kuće, ali nega u salonu je nezamenljiva. Profesionalci u salonima će tačno prepoznati vaš tip kože i preporučiti vam preparate koji će odgovarati baš vama, a vi će te iz salona izaći negovani i odmorni. Manikir i pedikir su tretmani nege kože, pružaju osećaj olakšanja u stopalima i šakama, a koža na ovim delovima tela ostaje meka.

U svakodnevnom životu i radu ruke su nam bitne, a i neprekidno su izložene pogledima drugih. Negovana ruka sa urednim i lepim noktima je nešto što će svakom privući pažnju. Kada radite sa ljudima, a posebno ako puno radite rukama, nepohodno je da koža bude mekana i hidrirana, a nokti sređeni i uredni. Postoji više tehnika nadogradnje, ono što treba reći jeste da su principu sve vrste nadogradnje, izlivanje i ojačanje noktiju, jednako dobre. Izbor tehnike najviše zavisi od same želje klijenta, a osim toga treba uzeti u obzir i prirodno stanje noktiju kao i individualan način života i aktivnosti osobe, što će odrediti i dužinu samih noktiju. Bilo da su vam nokti prirodno jaki i lepi ili slabi jedno je sigurno, posle dobre nadogradnje izgledaće perfektno.

Ukoliko se pitate koji su nam najopterećeniji delovi tela, mi ćemo vam reći, noge i stopala! Koža na stopalima opterećena je raznim spoljnim uticajima poput obuće, odeće, fizičko opterećenje je prisutno skoro uvek i zbog toga koža na našim stopalima brže stari od ostalih delova tela. Pedikir je sastavni deo higijene čoveka i preporučljivo je da se radi bar jednom mesečno. Pedikirom negujemo kožu stopala i ulepšavamo izgled noktiju. Priuštite sebi opuštajući tretman pedikira i sprečite pojavu bolova u nogama.

Depilacija i epilacija

Uklanjanje neželjenih dlačica zna ponekad biti prava noćna mora. Depilacija je neophodna za lepotu, ali ne uvek tako prijatna. Ipak ovo mučno iskustvo možete sebi olakšati tako što će te se raspitati kod prijateljica  da vam preporuče dobar i pre svega čist salon. Odlaskom u provereni kozmetički salon poštedećete sebe bolnog iskustva skidanja dlačica i neprilika koje se mogu javiti tom prilikom, poput infekcija. Depilacija je jako popularna ali ipak nije metoda koja donosi trajne rezultate. Oni koje ne žele da troše vreme i da na svakih par nedelja odlaze na depilaciju, pravo rešenje je laserska epilacija. Na ovaj način je moguće trajno otkloniti dlačice samo nakon nekoliko tretmana.

Tretmani lica

Lepa i zdrava koža lica je od izuzetne važnosti jer je ona upravo pokazatelj našeg celokupnog zdravlja, a takođe igra značajnu ulogu u našem samopouzdanju. Zbog toga je neophodno redovno odlaziti na tretmane lica. Oni se rade prema tipu kože, starosnom dobu… Brojne su mogućnosti u ovoj oblasti, tretmani čišćenja i piling kože, osvežavajuće i vitaminske maske, masaže i mnoge druge. Svaki od ovih tretmana veoma uspešno otklanja nedostatke i pomaže da se osećate bolje u svojoj koži.

Ostale usluge

Teško je nabrojati šta danas sve nude kozmetički saloni. Osim nabrojanog, neki saloni u ponudi imaju i frizerske i spa usluge, masaže, tretmane kavitacije, mezoterapiju ali i mnoge druge usluge koje savremenim ženama pomažu da budu lepe, negovane i u trendu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *