Sjajne ideje za organizaciju dečjeg rođendana: ketering, igre, neobične torte…

Kada je u pitanju proslava dečjeg rođendana, sve češće se može prisustvovati gotovo istim događajima: igraonica, gomila dece, i eventualno animator. Poslužuje se pica ili neka druga brza hrana, duvaju se svećice na torti i to je otprilike to.

Priredite svom mališanu nešto potpuno drugačije i izdvojte se od ostalih!

Na vreme planirajte prostor

Za početak, dovoljno na vreme planirajte i gde ćete rođendan održati.

To ne mora biti igraonica – možete i kod kuće pomeriti nameštaj i napraviti sasvim dovoljno prostora za klince i klinceze.

Ako ipak iznajmljujete prostor, bilo bi dobro da ga već dva meseca unapred rezervišete, kako ne biste došli u situaciju da je sve popunjeno i da morate da birate nešto što Vam se mnogo manje dopada.

Pripremite zanimljivo posluženje: ketering zalogaji

Na redu je posluženje, a mi Vam ovom prilikom dajemo najbolji savet: odlučite se za ketering zalogaje.

Ketering slani zalogaji podrazumevaju razne rolate, pite, sendvičiće, meze i slične vrste hrane, koja je dovoljno mala da je čak i deca mogu pojesti u jednom zalogaju. Ketering posluženja ovog tipa svakako su zdraviji izbor od bilo kakve brze hrane, te su veoma pogodna za decu.

Takođe, ketering hrana se redovno veoma zanimljivo i inspirativno dekoriše u raznim bojama, te će sigurno svim mališanima delovati zanimljivo i poželeće da je probaju.

Stoga, ako želite da se rođendanska proslava Vašeg klinca ili klinceze dugo pamti, najidealnije rešenje je da se opredelite za usluge keteringa za dečije rođendane.

Isplanirajte sve igre na vreme

Na redu je planiranje koncepcije proslave, odnosno raznih igara.

Bilo da slavite kod kuće ili u igraonici, uvek možete organizovati maskenbal. Istovremeno, muzika po dečjem ukusu i raznobojna svetla biće takođe pravi doživljaj, te će se mališani zabaviti kao u diskoteci.

Možete uvesti i neke neočekivane igre za rođendane, poput asocijacija ili Na slovo na slovo, raznih društvenih igara u okviru kojih možete organizovati takmičenje ili čak kviz znanja – deca vole da se takmiče, te će im ovo predstavljati pravo zadovoljstvo.

Muzička stolica je, pritom, igra veoma zanimljiva za svaki dečji ukus, a savršeno se slaže uz pravu žurku i dobru atmosferu koju ćete lako postići muzikom.

Stoga, zaboravite na dosadne animatore i već viđene proslave i pustite mašti na volju!

Slatki ketering ukusi i neobične rođendanske torte

Slane zalogaje neka prate slatki ketering ukusi, koji su takođe mnogo zdravija varijanta od klasičnih posluženja ovog tipa na dečjim rođendanima.

Slatki ketering švedski sto podrazumeva obilje sitnih kolačića u raznim bojama, a možete birati makaronse, pop apove, kapkejkove, i sve ostale šarene slatkiše.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se ovi ketering kolači neobično dekorišu, pa tako kuglice na štapićima dolaze zabodene u veliku kuglu, dok se umesto klasičnog ketering posluženja makaronsi mogu postaviti u vidu kupe.

Isto važi i za kapkejkove: dok se na jednostavnom ketering švedskom stolu oni ređaju na tanjire, na malo neobičnijem ketering posluženju mogu biti namešteni na spratove, gusto zbijeni jedni uz druge i posuti raznobojnim bombonicama.

Upravo ovakve dekoracije koje izvode profesionalne ketering kompanije mogu veoma lako zameniti klasičnu tortu, te će to biti još jedan način da se dugo pamti rođendan Vašeg mališana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *