Savršen dizajn, odlična kuhinja i vrhunska usluga

Navedeni naslov već sam po sebi deluje izazovno. Odnosi se na jednu vrhunsku ketering kompaniju koju biste baš Vi mogli da predstavljate ili osnujete.

Planiranje i organizacija mnogih svečanosti i svečanih ručkova / večera ne može da prođe bez kvalitetne ketering kompanije. Ako imate ideju i volju uz minimalno ulaganje – ketering je odlična mogućnost za dodatnui zaradu, ali i za početak formiranja jedne ozbiljne kompanije.

Organizacija koktel večeri

Pored podrazumevane vrhunske usluge hrane, tu je i mogućnost pravljenja koktela za razne svečanosti u organizaciji pojedinaca ili kompanija. Oni Vas iznajme, a na Vama je da donesete, spremita i uslužite sve goste. Možete da omogućite i obezbedite i osoblje, što bi bilo još dodatno efikasno. Tu su još i specijalni dodaci kao što je muzika, rasveta i opremanje prostora posebnim stolovima.

Poslovne proslave i ručkovi

Predstavlja možda najpopularniji vid ketering usluga, kako u Srbiji, tako i u svetu. Bićete u mogućnosti da svojim specijalitetima i estetski ukrašenom hranom doprinesete veličanstvenosti bilo kog poslovnog ručka, ili okupljanja, odnosno proslave. U te proslave mogu da se ubroje razne promocije određenih kompanija, rođendani firme ili vlasnika, proslave nakon promocija kao što su svečani prijemi. Za sve to je neophodna dobra ketering služba, a ako Vi ispunite određene uslove – napraviće se odličan marketing, a Vi ćete ispred sebe imati svetlu budućnost.

Usluge keteringa

Trudite se da uvek nudite najbolje. Testirajte i proveravajte svoju konkurenciju stalno, tako ćete tačno znati šta se najviše traži, ko je najviše tražen i na koji način se kreću cene. Ukoliko ste pokrenuli posao sa nekoliko desetina radnika – gledajte da Vam ne predstavlja nikakav problem broj zvanica gde treba da odnesete hranu. Uhvatite se u koštac sa izazovima kao što su proslave velikih privatnih i poslovnih zabava. Obezbedite klijentima potpunu ugodnost, da glavni organizato ne mora da misli da li je hrana stigla na vreme, da li je vruća i da li je sveža.

Dekoraciju nikako ne smete da izostavite. Oči prvo vide, a tek se nakon toga jede hrana. Ukoliko je hrana lepo dizajnirana – u startu će, bar psihološki, biti hrana jestivija, a ukoliko je i ukusna – što je Vaš prvenstveni i glavni zadatak – nećete morati ni Vi više da brinete. Napravite prava mala umetnička dela, ostavite snažan utisak, jer, znate kako se kaže – prvi utisak je najznačajniji. Posao za koji ste se odlučili morate da volite, a kada to postignete sve Vaše usluge će dostići jedan viši i kvalitetniji nivo.

U početku se reklamirajte, imate nekoliko sajtova gde to možete da odradite. Uradite i svoj zvaničaj sajt, a tu su i društvene mreže kao najmoderniji, ali i besplatan vid marketinga. Trudite se da prevaziđete i svoja sopstvena očekivanja, radite više, težite krajnjem profesionalizmu, a ljubaznost Vaših radnika mora da se podrazumeva. Kada sve ovo uklopite i spojite, i kada se upraksirate – dobićete jednu veoma kvalitetnu i snažnu ketering kompaniju.

Budite samouvereni, i ne odustajte. Jedino ko može da Vam stane na put ste Vi sami. Nemojte očekivati uspeh preko noći, zato nastavite da radite i vremenom će poslovni uspeh biti zagarantovan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *