Prednosti First minute aranžmana i zašto ih rezervisati

Mogućnost da putovanje na željenu destinaciju uplatimo po veoma povoljnim uslovima pre nego što aranžman postane aktuelan nude mnoge turističke agencije. Ovakve ponude su se isplatile mnogim turistima koji žele da na vreme organizuju svoje putovanje, a najtraženiji aranžmani su za letovanja.

U našoj zemlji, first minute ponude su posebno popularne za primorske zemlje u regionu jer su najbliže. Slično je bilo prethodnih godina, a sasvim sigurno će velika tražnja biti i za Grčka leto 2019 aranžmane koji se polako kuvaju.

Mnogi naši turisti nekoliko meseci ranije treba da razmišljaju na kojoj destinaciji u Grčkoj bi letovali, jer se najbolji aranžmani ujedno i veoma brzo rasprodaju. U nastavku saznajte koje su prednosti first minute aranžmana i zašto ih treba rezervisati.

Šta nudi first minute ponuda?

Kada uplatite first minute ponudu, osim što ćete dobiti povoljnu cenu, pre ćete pronaći smeštaj koji Vam odgovara, jer su gotovo svi smeštajni kapaciteti slobodni. Takođe, ova ponuda nudi i više mogućnosti plaćanja putovanja, nego kada putovanje rezervišete neposredno pred put.

Kada je u pitanju sezona letovanja, first minute ponude nude najveće popuste na aranžmane do kraja januara, a neki zanimljivi hoteli nude veoma povoljni aranžmane i do kraja aprila. Zato, ukoliko želite da uplatite letovanje pod veoma povoljnim uslovima, slobodno možete početi planiranje svog putovanja.

Zašto rezervisati first minute aranžman?

Mnogi se ipak pitaju zašto put rezervisati šest meseci ranije, jer postoje i last minute ponude koje su takođe veoma povoljne. Ipak, first minute pružaju pogodnost da sami birate destinaciju, smeštaj i druge uslove tokom putovanja, kao i uslove plaćanja, za razliku od last minute ponuda koje ne pružaju ove izbore.

First minute ponude takođe nude i popuste za uplatu u celosti, koji mogu iznose i do 30%, daju Vam i mogućnost da uštedite još više novca ukoliko uplatite na primer letovanje van sezone. Ukoliko nemate preterane zahteve, aranžman za letovanje Vas u tom slučaju može koštati od 50 do 100 evra.

 

Prednosti first minute aranžmana

First minute aranžmani su osmišljeni za one turiste koji vole da unapred organizuju putovanje i žele da na vreme rezervišu sobe. Prilikom rezervacije ovih aranžmana najvažnije je brzo reagovati, kako biste uspeli da izaberete ponudu koja Vam najviše odgovara.

Zato je važno da, pre nego što rezervišete aranžman, znate na koju destinaciju želite da idete, kao i koje uslove tražite prilikom putovanja.

Sve sobe su slobodne

Jedna od glavnih prednosti kada uplaćujete put nekoliko meseci unapred, jeste to što imate mogućnost da birate smeštaj u kom ćete odsesti, sprat na kom će biti Vaša soba, pogled, kao i vrstu kreveta.

Ukoliko želite da izaberete smeštaj koji će u potpunosti biti prilagođen Vašim zahtevima, first minute ponuda je idealan za Vas, jer Vam pruža mogućnost da u skladu sa svojim željama birate smeštaj.

Birate način plaćanja

Prilikom rezervacije first minute aranžmana, uglavnom ćete imati i mogućnost da birate i način plaćanja. Naime, postoji  i opcija da ukoliko ceo aranžman isplatite u trenutku rezervisanja putovanja, možete ostvariti celokupan popust, ali postoje i ponude koje nude popust i kada uplatite samo akontaciju.

Neke turističke agencije nude i dodatne pogodnosti, pa tako nekada turisti mogu da biraju i u koliko rata će platiti letovanje. Svi oni koji vole da planiraju putovanja nekoliko meseci unapred, treba da iskoriste povoljne uslove plaćanja koje pružaju first minute ponude.

Niži putni troškovi

Osim toga što se nude veoma povoljne cene aranžmana i uslove plaćanja, first minute ponude su isplative i za sam put do destinacije. Naime, ukoliko putujete kolima i uplatili ste aranžman u celosti i dobili popust, uštedećete dovoljno novca da možete da platite putne troškove za automobil.

Ukoliko znate kada imate godišnji odmor, iskoristite pogodnosti koje nude first minute aranžmani i rezervište, na primer letovanje tokom zimskih meseci, jer ćete u tom slučaju moći da izaberete sobu koja Vam odgovara, način plaćanja putovanja, a možda i uštedite i na troškovima putovanja do destinacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *