receiving-present-fathers-day-concept-family-kids-congratulating-dad_1163-4836

Pokloni iz Srbije na koje nećete morati da potrošite čitavo bogatstvo

Deca vole kada ih obradujemo poklonima. Izabrati pravi poklon i nije baš tako lako, naročito za devojčice koje imaju urođen i snažan osećaj za lepe stvari. Ali, ukoliko želite da nekom dragom detetu poklonite nešto autentično iz Srbije, za vas smo pripremili nekoliko sjajnih ideja sa kojima možete da obradujete baš te male, probirljive devojčice.

Čudesni pokloni iz Srbije koji bude maštu

Devojčice ne samo što imaju osećaj za lepo, one imaju i potrebu da budu male sveznalice. Lepa i dobra knjiga uvek je pravo rešenje za njih. Među srpskim knjigama za decu ima toliko dobrih, zanimljivih, čudesnih priča koje će očarati svaku devojčicu. Zagonetna edicija knjiga o Marti Smart, na primer, zelenookoj devojčici koja voli pustolovine, ali i druge knjige Uroša Petrovića, očaraće male pametnice koje vole avanturu.

Ukoliko želite deci da približite srpsku istoriju, savršeni pokloni iz Srbije za devojčice mogu da budu i knjige o srpskim princezama, ali i o drugim poznatim Srpkinjama. Ove prelepo ilustrovane knjige stvaraju neponovljivu istorijsku avanturu u potrazi za sjajnim ženskim likovima sa našeg podneblja. Ko je bila Simonida, kako je živela srpska princeza Jelena Anžujska, i da li je čučuk Stana bila hrabra? Zaintrigirajte njihove male pametne glavice autentičnim pričama iz srpske istorije.

Ako ste voleli stare dečje TV emisije, kao što su Metla bez drške, Branko kockica, Na slovo na slovo, ako ste rasli uz čuveni Muzički tobogan ili dečji hor Kolibri, onda znate da autentični pokloni iz Srbije mogu biti i ova divna muzička i TV ostvarenja.

Interaktivne i kreativne igracke za devojcice

Svaka dobra prodavnica igracaka nudi i interaktivne i kreativne igracke za devojcice. Elektronska mapa Srbije, koja decu upoznaje sa himnom, grbom i zastavom Srbije, sa srpskim gradovima i ostalim zanimljivostima vezanim za našu zemlju, ili interaktivni elektronski posteri iz različitih oblasti znanja, mogu biti sjajna ideja za poklon devojčicama.  Uz ove decije igracke može da se uči, razgovara, takmiči, da se osvajaju poeni.

Jedna od uvek dobrih ideja za interaktivne igracke za devojcice, i uopšte decije igracke, jesu i društvene igre. Deca ih vole jer kroz njih uče i dolaze do novih saznanja, one im omogućavaju da se istaknu u društvu sa novim informacijama koje su usvojila, a pritom podrazumevaju i učešće roditelja u igri što decu naročito raduje. Kada birate društvenu igru za poklon, birajte one koje edukativnom temom odgovaraju našem podneblju, kao na primer Čuvari mudrosti, igra koja će decu uvesti u svet znamenitih srpskih ličnosti iz oblasti obrazovanja, nauke, istorije i kulture.

Kreativne decije igracke su pravi izbor za malene, kreativne princeze i maštovite devojčice. Uposlite njihovu maštu i njihove prstiće igračkama koje se odnose na modelovanje različitih oblika, na pravljenje mirisa i parfema, na kombinovanje savršenih odevnih kombinacija i modnih detalja. Igracke za devojcice koje neguju i podstiču kreativnost i samostalnost u radu  važne su u procesu njihovog odrastanja, ali isto tako i igračke sa nesvakidašnjim temama koje podstiču istraživački duh kod mališana, kao što su istraživanje vulkana, ljudskog tela, mirisa prirode, sunčevog sistema i sl.

Online prodavnica igracaka i autentičnih srpskih proizvoda Serbianshop.rs, može vam pomoći u odabiru nekih od ovih ideja i u savršenom izboru poklona za vaše princeze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *