Mala, ali velika promena

Vreme je da napravite neku promenu u svom stanu, jer vam je dosadio isti raspored nameštaja. Možda biste kupili neki novi komad nameštaja, ali još uvek niste sigurni šta bi vam dobro došlo. Ili ste ipak spremni da eksperimentišete sa bojama kako biste vašem stanu udahnuli novi sjaj. Uglavnom većina ljudi kreće u spremanje doma pred neke praznike, poput novogodišnjih, božićnih i uskršnjih praznika, ali svakako ne morate da se vezujete za datume u godini, već ako ste ovoga trenutka pomislili na promenu, pokrenite se i sprovedite je u delo. Neko će reći da nije tako lako promeniti ili kupiti neki komad nameštaja, jer to ne iziskuje samo novac, već i vreme za razgledanje brojnih ponuda.

Najpre treba prvo razmisliti šta promenom želite da postignete. Ukoliko želite da dodate neki novi komad nameštaja u vaš stan, a da opet ne bude preskup, jer trenutno niste u situaciji da trošite ogromne novce na to, onda su svakako dekorativni elementi i sitni detalji i komadi nameštaja pravo rešenje. Danas je na tržištu mogu pronaći brojne taburee, male fotelje, jastuke, zavese, lampe, lustere i druge detalje za prihvatljivu cenu.

Cena pristupačna, izbor ogroman

Ukoliko imate dovoljno prostora za dodatni nameštaj fotelje su pravo rešenje. Bez obzira da li odlučite samo za jednu ili ćete ipak kupiti dve fotelje kako se vaša polovina ne bi osetila zapostavljenom, moguće je pronaći široku ponudu fotelja na tržištu. Manje, veće, jednobojne, šarene, skupe, moderne ili retro, koje god da izaberete, ne sumnjamo da će fotelje sigurno doprineti da željena promena bude efektna. Ne samo da će se svi otimati oko nje, već i i kafa iz fotelje biti još ukusnija.

Naravno, zna se gde se knjiga brže čita, a gde se najudobnije leškari, tako da kupovina fotelje siguno neće biti promašena investicija. Najudobnije mesto u stanu postaće i glavni razlog oko kojeg će se vaša deca svađati, jer su crtani filmovi iz fotelje zanimljiviji i privlače veću pažnju. Ne samo da će da posluži za odmor i opuštanje, fotelja će vašem domu doneti novu dimenziju, a uz kombinovanje sa drugim komadima nameštaja postaće najvažniji element vašeg enterijera.

Sve mi boje lepo stoje

Danas je sve popularniji minimalizam kada je uređenje doma u pitanju. Ipak, ima i onih koji se radije odlučuju za živopisne i vesele boje, kako bi enterijer odisao posebnim sjajem. Ukoliko ipak želite da unesete nove boje u stan, a nemate vremena za krečenje i velika spremanja, predlažemo da se onda odlučite za kupovinu nekih dekorativnih stvari poput novih jastučića i zavesa za vašu dnevnu sobu. Iako vam se čini da je srebrna boja kič, jastuci i zavese ukrašene srebrnim detaljima doprineće da vaš stan izgleda bistavo i sjajno. Takođe, ukoliko se odlučite za satenske jastuke, vaš kauč ili sofa će dobiti novi sjaj. U kombinaciji sa bordo bojom, vez na vašim zavesama blistaće novim sjajem, a uz srebrne detalje na zavesama vaš stan će izgledati potpuno drugačije. Kakvu promenu želite da postignete zavisi od vaših emocija, da li će vaš stan biti vaš kreativni haos u kome će boje odudarati jedna od druge ili će se savršeno preplitati ostaje da sami odlučite.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *