Kako pametno kupovati ženske cipele?

Da li udobna obuća mora biti dosadna? Ovo je pitanje koje je svaka moderna žena postavila sebi prilikom kupovine novog para cipela za posao ili svakodnevno trčkaranje po gradu. Crna, ravna obuća je dugo bila sinonim za funkcionalnost, ali i trn u oku svakoj ženi koja želi da osveži svoju odevnu kombinaciju i izrazi svoju kreativnost. Srećom, vodeći brendovi već godinama na tržište izlaze sa novim modelima koji pružaju nov način da se klasičnom stilu udahne malo svežine. Od parova obuće koje svaka žena treba imati u svom cipelarniku do ekstravagantnih cipela koja će biti centaralni deo odevne kombinacije, u dobro opremljenim trgovinskim lancima se mogu pronaći čitavi spektri boja i materijala koji se lako uklapaju u svaki stil oblačenja, bilo koju dnevnu rutinu i stil života. Zbog toga funkcionalno više ne znači i  monotono.

Ženske patike kao novi oblik elegancije

Žene koje uživaju u aktivnom načinu života su dočekale dugo odlaganu modnu revoluciju patika. Iako je termin „sportska elegancija“ nešto što škripi u umu svakog modnog dizajnera, on je i najbolji način da se opiše kako su ženske patike izašle iz teretana i ušle u klubove i kancelarije. Naime, ova tradicionalno sportska obuća se danas proizvodi u mnogo elegantnih varijanti koje se sjajno uklapaju u poslovne i večernje odevne kombinacije. To je moguće prvenstveno zbog načina na koji dizajn ženskih patika prati svakodnevicu jedne žene. Izdržljivi, a atraktivni materijali poput prirodne i veštačke kože u kombinaciji sa štrasom, ukrasnim štepovima i upečatljivim printovima čine ovu obuću nosivom u svim prilikama i vremenskim uslovima. Posebno mesto među brojnim modelima zauzimaju one ženske patike sa imitacijom potpetice i velikim đonom. Ovaj dizajn je namenjen hrabrim, kreativnim ženama koje se ne plaše da se istaknu na gradskim ulicama.

Nezaobilazne ženske cipele- klasika na svež način

Jedno od najvećih osveženja u modnoj industriji, još od pojave male crne haljine, su svakako okfordice. Ove ravne, udobne ženske cipele su unele dah engleske elegancije u odevne kombinacije miliona žena. Visoko se kotiraju među svojim obožavateljkama, jer se lako uklapaju u poslovni stil, a sa sobom nose i dozu dečačke razigranosti. S tim u vezi, ženske cipele inspirisane klasičnim muškim modelima svake sezone dobijaju nove varijacije- dodaju se potpetice, jarke boje i printovi koji skreću pažnju. Naravno, jedan ovakav par nije ograničen samo na kancelariju. Žene koje nisu oduševljene visokim štiklama će ravne ženske cipele savršeno uklopiti uz svaku večernju kombinaciju. Kada se govori o klasičnoj eleganciji, salonke su neprolazni trend i par obuće koje većina žena bira kao onaj sa kojom se ne može pogrešiti. Sa revolucijom ženske obuće i sve većim brojem brendova koji svoje proizvode baziraju i na udobnosti, na tržištu se mogu pronaći salonke u svim zamislivim bojama, ali i sa različitom visinom potpetice. Uprkos otporu najvećih modnih dizajnera na početku, ovakvo osveženje klasičnog modela salonki je samo pozitivno uticalo na njihovu popularnost. Od sinonima za elegantne, crne, lakovane, ali i neudobne ženske cipele, salonke su postale par obuće koji se svakodnevno nosi i ne poznaje granice kada je odgovarajuća modna kombinacija u pitanju.   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *