Kako možete da opremite svoju vikendicu a da ne potrošite puno novca?

Trenutna situacija sa novim virusom koji je po samoj prirodi nepredvidiv, kao i dvoipomesečna izolazija u kućnim uslovima, naterala je mnoge da požele da imaju neku vikendicu na selu u kojoj će moći da se opuste i uživaju u svim blagodetima prirode.

Ako se nalazite u takvoj situaciji da imate neku staru kuću na seoskom imanju koja ima izgled vikendice, ali još uvek nije tako dobro opremljena da možete da prespavate u njoj, možda je vreme da se pozabavite njenim uređenjem. Danas to možete da uradite za veoma male pare, a da opet sasvim pristojno izgleda. 

Zašto biste kupovali nov nameštaj i bespotrebno bacali novac, kada danas na tržištu ima toliko prodavnica polovnog nameštaja koji sa kvalitetom ne zaostaje mnogo za novim.  

Stovarišta su mesto na kojima možete pronaći adekvatan nameštaj

Mnogi preduzetnici u Srbiji se upravo bave otkupom polovnog nameštaja i opreme za kuću, koji zatim poprave ukoliko je to potrebno ili restauriraju, a zatim izađu na tržište sa ponudom u svrhu njegove prodaje. Na taj način oni uspeju da zarade neku razliku, dok sa druge strane kupac može vrlo jeftino da prođe kada je opremanje prostora u kojem boravi u pitanju. Daleko jeftinije nego kada bi se uputio u  neki poznatiji salon nameštaja.

Na stovarištima koji se bave otkupom polovnog nameštaja danas možete pronaći sve vrste nameštaja i bele tehnike za vaš dom. Ponuda je zaista raznolika, što nudi široke mogućnosti kupcu prilikom izbora. Takozvane “second hand” radnje su danas više nego ikada rasprostranjene, i predstavljaju idealno mesto za sve one kupce koji smatraju da je bespotrebno trošiti velike količine novca kada se radi o ovakvoj vrsti kupovine.

Za kakvu vrstu polovnog nameštaja se odlučiti?

Ukoliko još uvek niste započeli proces sređivanja svoje vikendice, savetujemo vas da najpre razmislite u kom stilu želite da je sredite. S obzirom da je reč o kući koja se nalazi u prirodnom okruženju, bilo bi lepo da drvo bude primarni materijal koji će krasiti njen ambijent. Drvena stolarija i nameštaj koji odiše rustičnošću odlično će se uklopiti u izgled svake vikendice. 

Danas možete pronaći veliki izbor drvenog nameštaja od kreveta, ormara, stolova do drvenih lustera i lampi. Kada sve to uklopite, imaćete pravi doživljaj boravka u prirodi. Mnogi preduzetnici koji se bave otkupom i prodajom polovnog nameštaja mogu dodatno da snize cenu ukoliko ste ozbiljan kupac, ili ukoliko planirate da kupite više stvari odjednom pa tako na primer celu spavaću sobu možete da kompletirate na jednom mestu za male pare. Pored toga što otkupljuju polovan nameštaj u svojoj zemlji, mnogi od njih i uvoze nameštaj iz inostranstva koji je takođe polovan.

Kupujte online

Mnoge prodavnice koje nude širok asoriman nameštaja na prodaju, bilo novog ili polovnog, često imaju akcijske cene sa mogućnošću besplatne dostave ukoliko se odlučite da poručite online. Na taj način ćete moći dosta da uštedite, a da pri tom kupite nameštaj koji zadovoljava sve vaše želje i potrebe. 

Zato, savetujemo vas da pretražujete i surfujete po internetu, jer ćete sigurno naići na neku zanimljivu ponudu kada je opremanje vaše vikendice u pitanju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *