rolo zavese

Kako izabrati boju i dizajn rolo zavesa

Rolo zavese su prilično funkcionalne. Podaci pokazuju da se u poslednje vreme rolo zavese sve češće kupuju i naravno da su brojni pozitivni razlozi uzrok ovog trenda. Naravno da je kvalitet rolo zavesa na prvom mestu, ali postoje i one druge stvari koje impresioniraju kupce. Zapravo, rolo zavese i ne deluju kao da mogu mnogo da zaštite od sunca i od svetlosti, ali je glavna poenta i iznanđenje za mnoge da rolo zavese zapravo to savršeno mogu da urade. To znači da rolo zavese pružaju neverovatnu zaštitu od svetlosti. Zatim mnogi ih biraju zato što se one rade po meri, tu uglavnom nema univerzalnih veličina. I ono što ih možda najviše impresionira kada su rolo zavese u pitanju to je činjenica da ove vrste zavesa ne upijaju mirise, ni prijatne ni neprijate, tako da nema razloga za brigu, ako se rolo zavese nalaze u kuhinji ili u kafićima gde je dozvoljeno pušenje. Ipak, ovde neće biti reči o daljim karakteristikama rolo zavesa, već ćemo vam pomoći da odaberete pravu rolo zavesu.


Za poslovne prostorije ne morate da birate monotone boje

Rolo zavese po meri jesu deo poslovnih prostorija uglavnom i u tom domenu su još uvek najpopularnije. Naravno da su najpopularnije rolo zavese zbog svih gore navedenih prednosti. Rolo zavese su kao stvorene za poslovne prostorije. Ipak, sada će verovatno svi oni poslodavci ili oni koji se bave uređenje poslovnih prostorija pitati kako izabrati boju i dizajn. Možda će vam u radnjama reći da bi trebalo da izaberete neutralne boje, da bi to trebalo da budu blage boje, poput bež boje ili blago narandžaste, a verovatno će vam reći da je bela idealna za poslovne prostorije. Međutim, mi vam predlažemo nešto malo drugačije. Zašto mora sve da bude tako formalno?

Zašto ne biste za vaše radnike napravili prostor u kojem će uživati, a uz pomoć rolo zavesa to zaista i možete. Zato birate neke ne tako tipične boje. U zavisnosti od vašeg enterijera, trebalo bi da odaberete boje koje možda malo i odskaču, ali koje se opet savršeno uklapaju. Možete odabrati rolo zavese u zlatnoj boji ili malo jačoj žutoj boji. Možete odabrati rolo zavese u dve umerene boje. Kada birate rolo zavese sa dizajnom za poslovni prostor, onda tu budite pažljivi jer ne želite da zalutate u kič.

Rolo zavese u dnevnoj sobi

Ovde ne možemo sa sigurnošću da kažemo da izaberete ne primer plave rolo zavese ili roze rolo zavese, kada ne znamo kako vaša dnevna soba izgleda. Međutim, imamo nekoliko opštih saveta koji vam mogu pomoći. Ako je vaša dnevna soba prilično jednostavna i ako ima minimalno stvari, onda vam savetujemo da tu monotoniju razbijete jednom zavesom sa nekim simpatičnim dizajnom. Naravno, obratite pažnju na dizajn, ne želite da on deluje jeftino i kičasto. Kako biste bili sigurni da niste pogrešili onda izaberite tamno braon rolo zavese, sa zlatnim detaljima na primer.

Rolo zavese za dečije sobe

Kada je dečija soba u pitanju tu je praktično sve dozvoljeno. Dakle, postoji veliki izbor rolo zavesa sa cvetnim printom, sa printom automobila, crtanih likova i slično. Ovo će ulepšati sobu vašim mališanima, a kada budete videli kako su oni srećni, onda ćete i vi biti takođe zadovoljni i srećni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *