plasticna-hirurhija

Kako da vaše lice ostane mlado na jednostavan način

Sve češće se danas susrećemo sa terminom “plastična hirurgija“. Mladoliki izgled je nešto što može da se kupi a da nisu potrebni veći napori za to. Starenje nosi posledicu sa sobom, naša koža gubi elastičnost i opusta se. Pa je tako face lifting najpopularniji deo plastične hirurgije. Sam princip face liftinga jeste da lice izgleda mlađe, svežije i prirodnije.

Podmlađivanje je pravi prevod face lifting-a, što dosta govori o samom zahvatu. Dobra plastična hirugija nije uočljiva. Pa su tako zvezde Holivuda godinama unazad najčešći pacijenti plastičnih hirurga, međutim sve češće zbog ideala mladosti i lepote, posežu i osobe koji se bave nekim uobičajnim zanimanjima. Izgledati lepo i mlado je nešto što se danas podrazumeva.

Podmlađivanje lica je uvek u trendu

Plastična hirurgija je vremenom proširila i na mlađu popupaciju pa je tako nekad granica bila oko pedesete, međutim sve češći pacijenti plastične hirurgije su i žene u tridesetim i četrdestim godinama. Zahvat se izvodi izolovano, ali nije neoubičajeno da se izvodi u kombinaciji i sa liftingom vrata. Operacija se izovdi uz pomoć opšte ili loklane anestezije.

Svežina je nešto što se najviše očekuje, pa se primer Demi Mur može uzeti kao primer dobre i kvalitetne plastične hirurgije. Hteli mi to da prihvatimo ili ne, sveže i mlado lice je sve poželjnije. Želimo da naš odraz u ogledalu bude najlepši, zategnut, bez bora i oronulosti. Nakon zahvata imamo naše nova ja, lice nam je svežije, mlađe i poželjnije.

Kada plastična hirurgija dolazi u obzir?

Jedan od najčešćih razloga zašto poesgnuti za plastičnom hirurgijom jeste samopouzdanje koje jako bitno bez obzira na pol i starsost. Iz našeg samopozdanje proističe svaka naša odluka, korak ka nečemu bitnom što želimo i često je povezano sa našim spoljašnjim izgledom. Sasvim je u redu želeti i hteti da izgledate lepše i poželjnije.

Medicina je nauka koja se svakim danom sve više i više razvija, plastična hirugija kao grana hirurgije svakako je oblast koja poslednjih godina ima sve veću i veću ekpsanziju. Blagodeti okoline a samim tim i mogućnosti su svuda oko nas, mogu nam pomoći da budemo ono što zaista izistinski želimo. Pa zašto ih ne iskoristiti i uzeti za sebe ono najbolje i najkvalitetnije? Plastična hirugija više nije tabu tema, već je ona danas stvar koja zauzima bitno mesto u našim životima.

Biti danas ono što želiš i hoćeš je prihvaćeno. Možda sam naziv plastična hirugija, daje utisak neke rogobatnosti i odaje utisak nečeg što nije prirodno, međutim ova grana hirugrije je tolliko napredolavala da su sami zahvati postali neupečatljivi i nevdiljvi što dosta govori o savršenstvu koji se dobija kao finalni proizvod.

Ko se odlučuje za plastičnu hirurgiju?

Pacijenti koji se odlučuju za plastičnu hirurgiju ne moraju biti samo oni koji želi da izgledaju lepše i poželjnije. Razlozi mogu biti i drugačije prirode. Kao primer mogu se izdvojiti i profesionalni sportisti, koji se zbog sportskih povreda na svom telu ili licu dovedu u situaciju da je plastična hirurgija nezaobilazan put ka uspešnom ozdravljenju i vraćanju prethodnom toku života. Najčešće su ovome izloženi sportisti koji su u neposrednom kontatku sa svojim protivnikom na terenu, poput boksera, košarkaša, fudbalera, rvača.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *