Kako da proslava dečijih rođendana bude kao iz bajke

Dečiji rođendani su važni datumi za sve mališane. Kao što verovatno znate, oni mesecima unapred planiraju i zamišljaju kako će provesti svoj rođendan. A i roditeljima je to važan datum.

Pre svega, oni su odgovorni za organizaciju proslave i ako žele da ona bude onako kako su slavljenici zamislili, može zahtevati dosta vremena  za osmišljavanje. Zato, ako želite da proslava dečijih rodjendana prođe onako kako biste voleli, počnite na vreme sa organizacijom.

Na vreme odaberite održavanja proslave rođendana

Mnogi mališani na svoj rođendan žele da pozovu veliki broj gostiju. I tu nastaje problem gde organizovati proslavu. Stan može biti dobro rešenje za manji broj gostiju, jer ste na „domaćem terenu“. Međutim, to ujedno može biti i problem, jer kada prođe proslava dečijih rođendana, sav taj haos treba raspremiti. Da ne pominjemo tonu sudova koji će ostati iza gostiju. Sa druge strane, sve više roditelja se opredeljuje da se proslava dečijih rođendana održava u igraonicama. Naime, mnoge igraonice u svojoj ponudi imaju različite menije hrane i pića koji možete izabrati prema vašem ukusu. Samim tim, nećete morati da razmišljate pripremi hrane, ali ni o posuđu, jer će sve to srediti osoblje igraonice. Zatim, u igraonici možete angažovati i animatore, klovnove, itd. koji će proslavu rođendana učiniti posebnom i nezaboravnom. I za kraj, mnoge igraonice vam mogu izaći u susret po pitanju mnogih želja i prohteva. Zato, ukoliko želite da rođendan svoje dece provedete u dobrom raspoloženju, bez razmišljanja o tehničkim stvarima, igraonice su dobro rešenje.

Torta – nezaobilazni detalj svakog rođendana

Proslava dečijih rođendana ne može se zamisliti bez rođendanske torte. Mnogi roditelji se trude da iznenade svoje mališane originalnom tortom. Naime, zašto ne biste oduševili mališana tortom sa motivima njegovih omiljenih crtanih junaka. Danas mnoge poslastičarnice prave dečije torte po narudžbini i mnoge ove radnje imaju radnike koje mogu napraviti sve u skladu sa vašim idejama. Zato se raspitajte koji poslastičari prave najukusnije i najlepše torte za rođendan i pravac kod njih! I jedan mali savet: što torta bude šarenija i sa puno detalja, to će više oduševiti vaše najmlađe! I naravno, ukus je takođe bitan. Zato izaberite da to bude torta koju vaš mališan obožava.

Zanimljivi detalji koji će učiniti da proslava dečijih rođendana bude nezaboravna

Da bi proslava dečijih rođendana bila jedinstvena, potrebno je da date lični pečat. Zato se potrudite da svaki rođendan bude drugačiji. Osmislite temu rođendana. Neka to bude crtani koji slavljenik najviše voli i neka sve bude u duhu tog crtaća. Možete napraviti maske za sve goste, nabaviti čaše i salvete sa motivima tog crtaća i za kraj, neka i torta bude sa junacima istog crtaća. Možda roditelji neće shvatiti euforiju, ali će mališani biti sigurno oduševljeni vašom idejom.

Pokloni – ostavite svoje mališane bez daha

I za kraj, kakva je to proslava dečijih rođendana bez poklona! Mališani mesecima maštaju šta bi voleli da dobiju kao poklon, a vi ukoliko želite da ih oduševite, saslušajte ih. Oni najčešće sami pričaju šta bi voleli da dobiju. Sa druge strane, ukoliko želite da to bude pravo iznađenje, obradujte ih nečim što znate da će ih oduševiti, ali im čak nije ni palo na pamet da bi mogli da dobiju. Naravno, često deci nisu potrebni preskupi pokloni da bi bili srećni. Naučite ih da uživaju u malim stvarima i jednog dana će vam oni biti zahvalni na tome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *