Iznenađenje, pre svega

Bez obzira da li pripadate grupi koja voli da kupuje ili da dobija poklone, neophodno je da poklon bude odraz osobe koju želite da iznenadite. Dok uglavnom važi pravilo da je najlakše izabrati poklon za devojku, jer sa cvećem nećete pogrešiti, treba napomenuti i da cveće mora pažljivo da se bira, jer iznenađenje propada ako niste pogodili omiljeni cvet vaše drage. Svakako, znak pažnje nema cenu, pa bilo da je u pitanju jedna ili sto jedna ruža ili ste odlučili da kupite neki nakit, sigurni smo da nećete pogrešiti.

Važno je napomenuti da sa poklonima ne treba preterivati, jer bi dar trebalo da bude primeren povodu za slavlje. Naravno, ne treba ni da poklanjate samo kada su rođendani, godišnjice, završetak studija, te vam predlažemo da ne obraćajte pažnju na datum, već se usredsredite na emocije koje će vaš poklon izazvati. Nekada veću vrednost ima buket cveća bez povoda nego možda neke zlatne narukvice za koje se pretpostavljalo da ćete kupiti. Zato se potrudite da iznenađenje uspe i da bude nepredvidivo. Međutim, u situacijama kada zajedno treba da izaberete neke darove, kao što su recimo burme sa dijamantima, onda se opustite, jer tada će izbor sigurno biti pravi.

Međutim, kako da iznenadite voljenu osobu? Važno je da zapažate šta vaša draga gleda u izlozima, šta komentariše kada vidi neki nakit i ako ste se odlučili za zlatne narukvice, onda dok šetate bacite kao slučajno pogled na izlog zlatare i možda dobijete jasan odgovor kakve joj se zlatne narukvice sviđaju ili recimo kakve joj se ne sviđaju. Svakako, ako vam lepša polovina kaže da postoje neke zlatne narukvice koje joj se ne sviđaju i to vam je odgovor, jer onda znate šta joj sigurno ne treba kupovati. Nekada je teško prevariti žensku intuiciju, ali promislite na koji način možete da joj doskočite.

Poklon za nju i njega

Ako ste se odlučili da iznenadite svoju voljenu osobu tako što ćte kupiti iste poklone i sebi i njoj, onda su zlatne narukvice dobar izbor, a da bi bile poseban poklon, uvek možete da ugravirate vaše inicijale ili datum koji za vas ima posebno značenje, tako da smo sigurni da će vaš poklon biti pravo iznenađenje za vašu dragu ili dragog.

Danas uglavnom mladi razbijaju brojne predrasude, pa više ni burme ne moraju da budu iste, jer ako mlade više vole burme sa dijamantima, onda se mogu iskombinovati tako da mlada dobiju upravo ovakvu burmu kakvu je zamislila, a mladoženja sličnu, jer burme sa dijamantima svakako su rezervisane za devojke, dok su modeli tako zamišljeni da mladoženje mogu da izaberu isti prsten samo bez dijamanata. Tako da nema razloga za brigu, danas se na tržištu svašta može pronaći, jer želje klijenata su zapovest za prodavce.

Baš kao što mogu da se nađu parovi burmi u kojima su burme sa dijamantima za dame, a isti modeli samo bez dragog kamenja za muškarce, tako se na tržištu mogu pronaći i zlatne narukvice u paru. Naime, dok se žene najpre opredeljuju za zlatne narukvice sa cirkonima, muškarci radije biraju klasične modele, zato nema razloga za brigu. Sigurni smo da možete pronaći jedinstven poklon za vas i vašu polovinu, jer je ogromna ponuda na tržištu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *