5 stvari koje morate uzeti u obzir prilikom organizovanja žurke

Bilo da se radi o većoj proslavi rođendana ili pak želite da okupite samo najbliže društvo kako bi obeležili neki značajniji trenutak, organizacija koja prethodi događaju je ključna kako bi on ostao u najlepšem sećanju.

Prvo treba da se zapitate – koliko dobro poznajete svoje goste? Izuzetno je važno da dobro procenite njihov ukus i želje kada je u pitanju nabavka hrane i pića. Ukoliko ste na zabavu pozvali nekoga ko je vegeterijanac ili vegan, bitno je nabaviti jela u kojima će svi moći da uživaju. S tim u vidu, ukoliko odlučite da unajmite ketering službu, odaberite restorane poput Kombinata ili Massimo keteringa koji imaju izuzetno raznovrsnu ponudu.

Kada je u pitanju odabir pića, gledajte da izbalansirate količinu alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i da pazite na broj gostiju koji konzumira žestinu, a koji preferira nešto „lakše“ poput vina ili piva. 

Zatim se neretko dešava i da se ne proceni dobro broj zvanica, te prostor ne bude dovoljno velik da primi sve goste. S druge strane, čak i ako ste zamislili da ih ugostite u svom domu koji je dovoljno velik, uzmite u obzir činjenicu da su neke od zvanica pušači, te ukoliko ne želite da se posle žurke zadrži miris duvanskog dima, morate da zamolite deo gostiju da provedu vreme na terasi. Od skora su se pojavile cigarete bez dima, ali kako još uvek mnogi konzumiraju tradicionalne cigarete, možda je bolje da se odlučite za iznajmljivanje prosotora gde ne bi dolazilo do razdvajanja gostiju.

Tema žurke takođe može biti veoma bitna, te i u tom slučaju morate dobro da poznajete svoje goste. Dok maskembal moze da se cini kao odlična ideja, neki možda ne preferiraju taj tip zabave te se mogu osećati nelagodno zbog striktnog dress koda, ili pak i odbiti da prisustvuju.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vas smo ilustrovali listu od 5 glavnih stavki o kojima treba da vodite računa prilikom oragnizacije, jer ukoliko dobro isplanirate osnove, sve drugo će lako doći na svoje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *